GPS tragovi

GPS tragove preuzete sa naše internet stranice koristite na vlastitu odgovornost. HPD Ljubuški ne garantira za sigurnost snimljenih staza. Neke od tih staza su u prilično lošem stanju i kretanje njima može biti opasno. Nikada ne dovodite vlastiti život u opasnost. Ako smatrate da putanja staze prolazi opasnim dijelom Vi odaberite lakši i sigurniji smjer. U slučaju da pronađete grešku ili je smjer pogrešan molimo Vas da nas obavijestite kako bi grešku ispravili ili nam pošaljite ažurirane podatke kako bi budući korisnici imali ispravan GPS trag Ažuriran trag nam možete poslati na mail: [email protected] GPS tragom možda nije izražena vremenska, tehnička i fizička zahtjevnost ture.

Lista:

  1. Velika Žaba 955m – Preuzimanje (Napomena: Trag na kordinatama 42.965420°, 17.745084° prilikom uspona ne slijedi markaciju. Trag silazne putanje slijedi markaciju.)
  2. Drveničke stine vrh Sokolić 788 mnm – Preuzimanje
  3. Izlet – Drašnice Kline Kolibreti Strožac – Preuzimanje
  4. Izlet – Neprobić 971 mnm – Preuzimanje
  5. Izlet – vrh Mala Rujnica 598 mnm – Preuzimanje
  6. Vrgorac, Vrh Sveti Rok 1062 mnm – Preuzimanje
  7. Ljubuški, Vrh Vrlosinj 959 mnm – Preuzimanje
  8. Roško Polje – Zavelim – Vrh Kolakovac 1346 mnm – Preuzimanje

Svi materijali na našoj stranici su besplatni za preuzimanje. Ako želite molimo vas da napišete u komentaru ispod na koji način, kojim uređajem ili aplikacijom koristite naše GPS tragove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.